jaggerdigminmorgon.blogg.se

oj oj ojdå

Publicerad 2017-10-04 21:17:00 i dagen som den kommer,

IGÅR: Jag är FAJN, helt ok, inga problem. Ge mig inte huvudvärkstabletter jag är tålig. Ja jag kan plugga det är inga problem. Vadå det är väll helt normalt att blöda näsblod sex gånger om dagen? Jag lagar middagen mamma sätt dig ner du har jobbat hårt. Varför jag har blåmärken på benen? Jag vet inte mamma. Om jag ska äta? Nej jag har inte ätit någonting på tre dagar, oj OJ ojdå det har jag inte ens tänkt på. Aja, jag var väll inte hungrig. Vill du ha vatten eller saft? Jag ska inte ha någonting, det svider när jag sväljer så jag minns inte när jag drack senast. Vill du röka? Fint. Det är struntsamma att jag lovade mig själv att sluta imorse, och vadå passa på att sluta nu när jag är sjuk jag röker ju trots att det blöder i halsen : JAG ÄR HELT OK.

IDAG: Vaknade och det rann vätska ur mitt öra, min näsa och mina ögon. Mitt huvud strålade och jag kunde inte andas genom näsan.

Mvh tjej med öroninflammation och mediciner för ett värde av 1000 kronor hemma pga bestämt mig för att bli snäll mot min kropp och äta järn och c-vitaminer. 

Ps ska till skolan imorgon????? Har inte ens råd att vara sjuk?? 

Aja här ett foto från förra veckan. 

 

Kommentarer

Postat av: emelie

Publicerad 2017-10-09 06:59:55

ursch då det där låter inge bra :/

Postat av: Maja

Publicerad 2017-10-09 12:29:14

Ingen fara med mig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela