jaggerdigminmorgon.blogg.se

Min födelsedagspresent

Publicerad 2017-05-05 07:08:49 i dagen som den kommer,

Den 26 April trosade Mimmi in på mitt rum med en kasse i ena handen och en kopp kaffe i den andra. "Grattis på födelsedagen" sa hon. En röd minibuss i present senare förstod jag att vi ska minsann åka till London hon och jag. 
 
 
Vi tog oss till Arlanda, drack min första lagliga öl och var uppspelta över England. Kom dit på små två timmar som gick himla fort för vi sov på varandras axlar. Åkte hem till vårt kvarter för att förstå att vi hade blivit lurade. Men var på bra humör ändå! Vi var ju faktiskt i London vilket fall som helst. 
 
 
Jag har tappat både kamera och mobil + två busskort, pga det har jag nästan inga bilder heller. Har du inte haft fyra mobiler under två månader nu, frågar ni och jag svarar spydigt jo utan att bry mig om hur ni famlar med blicken.
 
 
Vi har gått på barer och nattklubbar, i Hyde Park och längs med marknaden i Notting Hill. Åkt tunnelbana, bussar och kysst engelsmän och engelskvinnor. Ätit god mat, rökt cigaretter, shotat Tequila och firat min systers födelsedag. Deckat, vaknat och sminkat oss fina. Vi har skrattat som sälar från minnen av gårdagskvällar, skämt ut oss i taxibilar och önskat att aldrig åka därifrån. Men vi kommer tillbaka. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela