jaggerdigminmorgon.blogg.se

fick aldrig läsa klart

Publicerad 2017-02-13 02:54:00 i dagen som den kommer,

Jag har gått igenom en stor del av mitt liv rädd för att bli
besviken. 
Varit för feg för att skapa en bild av någonting
större, få förhoppningar kastade i marken. Har inte vågat
tänka mig för mycket, snarare sett fler alternativ och varit
beredd på det allra värsta. Så har jag fått bli överraskad
istället. Det är lättare så, inte lika sorgligt. Fast det är det
ju, sorgligt ändå alltså, i längden finns det ju ingenting värre än att planera sitt liv i minsta detalj. 
Men när jag träffade hen kunde jag tänka ”om hen bara hämtade den där tjocktröjan till mig nu, för det skulle vara så mysigt att ha på sig den” och då var hen redan beredd att kasta den till mig. ”om hen bara sa att hen älskade mig ikväll” och då gjorde hen det efter några timmar. ”sa det här om mig till sina vänner” och dagen efter sa hens bästavän vad hen hade berättat om mig. Hen kunde sitta bredvid mig med sina kompisar och säga ”titta, titta ser ni hur vacker hon är” och dom blev generade och nickade artigt och hen tog mig i handen in på ett rum i några timmar för att få pussa mig över ansiktet utan att vi skulle bli störda. Det var som ett jag skrev ett manus till oss och hen följde det. Som att vi pysslade och klistrade på det tillsammans, strök över med färgglada pennor i cirisrosa och pussade varandra på
kinderna. Agerade ett blad om dagen, utan att räkna hur
många för dom skulle aldrig ta slut. Vi skulle fortsätta alltid. Jag skulle aldrig besviken igen, hen förstod precis vad jag ville ha.
Men en morgon tog hen alla papper och brände uppdom, och jag tror jag känner en så stor sorg för jag aldrig fick läsa klart oss två.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela