jaggerdigminmorgon.blogg.se

originell låter svettigt

Publicerad 2017-08-04 01:03:00 i dagen som den kommer,

Jag tvivlar på alla runt omkring mig. Men det gör ingenting. Jag känner mig ivrigt lycklig ändå. Har slutat med mina mediciner sen två månader tillbaka och jag blir mer och mer som min egen person för varje dag. Är känslig igen, kärleksfull och nyfiken. Samtidigt är jag trött på människor jag känner och längtar efter nya personligheter. Är livrädd för att den känslan ska försvinna, som om den ska rinna ur mina händer.
 
Har ju varit på festival, så intressant sak. Speciellt eftersom jag får se vad människorna omkring mig går för. Inte så mycket, tydligen. Om man hör frasen "Maja du är min förebild" tillräckligt många gånger av en och samma person tror man på det tillslut. Men när samma tjej säger det till en dude efter fem minuter inser man faktan. Människor är fulla av.. saker. Ändå längtar jag redan tillbaka, det fanns så många häftiga karaktärer och mjuka läppar i publiken. Läppar jag vill möta igen.
 
Känner mig stabil. Vaknar jobbar somnar vaknar jobbar somnar vaknar. Får ångest i några sekunder då och då, som i en reminder om hur det en gång var. Kanske hur det kommer vara igen. "Du har förändrats" säger en tjej bredvid mig påväg hem från festivalen. Allt jag vill skrika är att jag inte har förändrats, utan landat i mig själv. Är trött på osäkra människor som behöver bekräftelse för att känna sig värdiga. Vägrar bli en person som behöver människors tillåtelse för att känna mig originell
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela