jaggerdigminmorgon.blogg.se

Secondhand, friska andetag & stamställen

Publicerad 2016-09-14 20:16:00 i

Människan blir aldrig nöjd. Människan vill jaga skrika dricka kaffe ha sex springa ifrån springa till och aldrig aldrig stanna = död. Människan vill längta. Människan vill åtrå vilja aldrig få för då är det över. Kanske är attraktion ett medel för oss att känna levnadskänsla. Kanske är det därför man alltid kommer över sina ex som man älskat. Man måste ha passion för flera för att kunna leva. Kanske älskar vi allt kanske ingenting alls. Kanske finns grånyanser men jag tror nog att vi bara vill måla vilken färg som helst. Visa och skåda att en lever. Jag lever. 

När jag var yngre drömde jag om att vandra runt på gator. Så fort jag satt i en bil ville jag springa ut och gå hela vägen till min destination. Men det bästa jag visste var att inte ha krav på var jag skulle ta mig, inte veta var jag befann mig. Spenderade helger till att gå på asfalten, skoldagar när jag skolkade till att hitta secondhand butiker på södergatorna, nätter när jag inte kunde sova till att glo på orkrafärgade byggnader i innerstan.
 
Det kanske är ett bra svar på vad man ska göra nära hjärtat värker, magen vänts ut och in, och huvudet bråkar med en. När man inte känner sig nöjd. Inte än. När kvällen bara inte får ta slut. Gå ut och ta ett andetag av frisk luft. Eller så många du kan tills lungorna gör ont (så mycket du vill alltså, dom får aldrig nog). Lyssna på Have You Ever Seen The Rain med Creedance Cleratwater Revival, säg hej till människor som går förbi. Hälsa personalen på stamställena att du kommer tillbaka redan nästa vecka. Känn att man läker ett steg i taget, bokstavligen, och vet att du mer säkerhet ler någonstans på vägen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela