jaggerdigminmorgon.blogg.se

Rituals, HM & Cornelis

Publicerad 2016-09-28 10:19:00 i

 
Hej allihopa. Här sitter jag och har världens mest mysiga morgon helt för mig själv. En lp skiva snurras i bakgrunden med Cornelis och jag har tänt alla ljus som finns i lägenheten.

Jag tänker såhär: Eftersom årstiderna sitter i träden, och dom numera skriker åt mig att gå ut på promenader måste jag helt enkelt hitta en mycket bättre anledning till att sitta inne än vad jag har nu. Då jag skyller på att Orange Is The New Black avsnitten faktiskt är en sjukdom, ett farligt beroende. Eller att utomhus darrar jag som ett asplöv och jag måste köpa en halsduk innan det kommer på tal om några promenader för mig.

Och den idén var att köpa godisljus och en ny tesmak för att sitta inne och mysa med, till, av. Jag har två ting. För hösten är ju ändå tiden då man ska tipsa om väldoftande grejjor.

 
Det här är ett vaxljus jag aldrig vill ersätta någonsin. Det luktar som barndom, julmornar då farmor varit uppe hela natten för att baka, så allt ska vara färskt, men klart när vi kommer upp. Som för att säkerställa att doften kommer in i ryggmärgen för att aldrig glömmas bort. Som ett kom ihåg mig när ni doftar det här i framtiden. Och det gör man ju. 
 
 
Ibland dyker det liksom upp saker man kommer på sig själv, aldrig vilja leva utan. Och inte för att vara allt för dramatiskt ang en tesort, vill jag ändå påstå att detta klassas som chokladnivå för mig. Det är en stor grej. Trots att det är en helt annan kategori. Och inte heller är det lätt att förstå, hur man kunde dricka Willys te i 17 år, istället för Rituals egna drömsmak.
 
 
 
 
 

tusentals pussar

Publicerad 2016-09-25 14:53:00 i

Vad tråkig jag är (åååppååååppååååååååååååå) som inte hänger här mer. 
Håller liksom på att packa för min egna lägenhet och förlorar tid till annat.
Men jag saknar att knappa och lovar att publicera grejjer snart.
 
 
 
 

Min frisör gjorde något

Publicerad 2016-09-19 10:29:59 i

Hur tusan kunde jag glömma bort att berätta om mitt avklippta hår
Ja men här är det i alla fall
Så jäkla befriande
 
 

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela