jaggerdigminmorgon.blogg.se

En sommarbörjan 2016

Publicerad 2016-06-12 14:25:00 i


Jag ledig nu, ledig i tio hela veckor. 
Det här läsåret har varit så jäkla svårt för mig. Jag har haft deprission i månader, inte orkat gå till skolan inte orkat skriva vara med vänner röra mig ingenting. Jag har inte längtat efter sommaren för jag har varit rädd för att den ska ta slut innan jag hunnit ta vara på den. Sagt till maja att jag hoppas den aldrig kommer kan den vänta lite längre bara låt mig må bra först men nu är den här och samtidigt som det stressar sönder mig måste jag försöka ta mig ur mitt skal igen.
 
Igår försökte jag. Var ute med andreas och gick till alla krogar på hela söder och han fick mig att fuldansa mellan bord, gick till nästa och nästa efter det för att få människor att skratta och sluta rulla tummarna. Och jag skrattade också. Så himla mycket. Det blir ju så, när man har trygga fina vänner med sig som bara vill ens bästa och accepterar en för den dubbelmoraliga människan man är som är med 0 procent eller 100. Som får en att skratta tills man kissar på sig på gatan fast man inte borde orka le längre.
 
Ska försöka ta vara på den här sommaren, för min skull. Inte pressa eller försöka styra min psykiska ohälsa för jag kan inte göra det och människor blir bara förvirrade. Jag måste ta vara på dom som vill vara vid min sida vare sig jag gråter eller skrattar för nu är jag i en sån period igen. Börja med mina antidepressiva igen för jag blir för virrig utan dom. Ro om mig själv, äta rätt träna, inte dricka så mycket längre.
 
Hoppas ni har en bra sommar (vinter) jag fryser men vi tar på oss jackor bara.
 
 
Bara var, och glad sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela