jaggerdigminmorgon.blogg.se

Köpenhamns gator

Publicerad 2016-07-30 17:17:00 i

Nu har det gått ett par dagar som jag hängt runt på danmarks gator. Jag vet inte vad det är eller hur energin skapas men det är någon slags känsla Köpenhamn ger av sig så fort man sätter sin fot på marken.

 

Sommarens instagramtid

Publicerad 2016-07-26 12:39:00 i

Lite av mitt feed från Juni och Juli nedanför. Ni kan följa mig på Instagram under namnet byforsberg också.

 

Druckit öl

 

En del

 

Ja jo ganska mycket

 

Till och med

 

Käkat fyllekäk också

 

Mycket av det med

 

Massor egentligen

 

Annars har man väll mest skrattat

 

Och tagit en del orelevanta foton

 

 Och gått på promenader

 

Och tagit foton på vägen

 

Hängt under det fina vädret i Stockholm


 Helt enkelt haft det bra

Christiania

Publicerad 2016-07-26 03:25:00 i

Jag vet inte om jag berättat att jag skulle till emmaboda förut. Vilket fall som helst är det inställt ändå. Det stod mellan att åka på en festival jag velat till i tre år eller åka till Danmark med pappa så jag åker och umgås med honom.

Vilket fall som helst vill jag skriva ett avtal här i ett inlägg om jag ska ta så mycket foton jag kan och fortfarande njuta av stunderna i Danmark.

Planerna än så länge är att åka till Christiania, som jag uppfattat som en rent ut sagt - kommunistisk fristad i Köpenhamn som togs över av hippes under 70 talet. Hört talas om platsen och blivit nyfiken så jag och pappa tar oss dit. Det enda som jag vet om är att varenda individ har eget ansvar över sitt liv och hem, att det inte finns några lagar förutom våld eller tyngre narkotika. Ska bli intressant att se friheten med egna ögon.

 

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela