jaggerdigminmorgon.blogg.se

Kaffe röda läppar och drunknar

Publicerad 2016-08-17 08:21:00 i

Jaha hörrni. Nu sitter jag här igen med en kopp kaffe i handen och röd färg på mina läppar i väntan på att bussen ska komma och ta mig till skolan. Nervös är jag. Verkligen. Inte för någonting annat än oron att jag ska göra mig själv besviken igen. är rädd för att åter bli en vit dimma som inte kan fokusera
 
Jag vill verkligen göra mig stolt. Inga föräldrar släktingar eller vänner ingen annan men för mig bevisa att jag kan komma i tid det här skolåret och göra mina uppsatser välskrivna och inlämnade i tid varje vecka.
 
ni får hoppas för mig. att jag håller mig på kanten i år. 
 
Ps!!! innan har jag ju aldrig publicerat några kommentarer pga en slags privat relation mellan oss. Men för tre dagar sedan satte jag på funktionen att kommentarer ska publiceras. Jag tänker att det blir roligare för oss och våran kommunikation med varandra. Sen får de kommentarer ni vill hålla privata skickas anonymt eller på min mail (forsbergmaja@hotmail.com) 
 
 

Kommentarer

Postat av: linah

Publicerad 2016-08-17 15:26:18

fin blogg! <3

Postat av: Maja Forsberg

Publicerad 2016-08-17 20:16:34

Tack!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela