jaggerdigminmorgon.blogg.se

fredag margaritas och mjölkchoklad

Publicerad 2016-08-26 08:57:33 i

Hörrni! Jag hoppas ni har en fett bra Fredag. Jag ska ut ikväll med Ronja, dansaflörtapratabaravara och jag hoppas ni har det lika trevligt som vi ska ha det, vare sig det befinner sig i en soffa med mjölkchoklad hemma eller ute på glittriga dansgolv med margaritas. 
 
 

äppeldrinkar fuldans och pappersarbete

Publicerad 2016-08-23 14:11:28 i

Hallå där. Nu sitter jag här efter en skoldag med ett tunt eyeliner drag på varsitt öga som det enda jag hann måla på imorse. Väntar på min vän som gick ner till vattnet med några. Jag ville inte följa med, jag ville bara sitta här en stund. Vid den vita väggen och plugga lite, skriva lite, lyssna och nynna en stund. 

Hela dagen har jag drömt mig bort till en lya där det under taket befinner sig tre eller fyra vänner som fuldansar i vardagsrummet och gör äppeldrinkar. Kan inte förstå att det bara gått två dagar i skolan och att jag redan tänker såhär. Fast det är så det ska vara, så man på helgen tar vara på allt som kommer i vägen för en. 

Ser mig själv som fyrtioåring sitta vid ett skrivbord, arbetandes med något pappersarbete (eller räkningar för jag tänker aldrig jobba med något stilla) och jag som håller min hand på hakan och försvinner bort var och varannan minut till äppeldrinkarna igen. Mina barn som ropar på mig att titta på deras kullerbyttor bak och fram men jag som inte reagerar förens tre Maja Maja Maja senare för jag tänker på mina ungdomsår av fuldans. 

 Eller så dansar man i vardagsrummet med sina barn.

 

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela