jaggerdigminmorgon.blogg.se

En sista text

Publicerad 2015-11-02 21:56:00 i

Godkväll, Maja som inte tar hand om sin blogg måste nu meddela någonting som inte kommer ändra hur det ser ut nu ändå vilket som är komiskt men ändå ett hejdå viktigt att säga. Hm. Man kan beskriva det såhär. Ni vet hur jag skriver om saker som berör mig bara några dagar eller veckor efter det hänt då jag blir så involverad och tycker händelsen är antingen så hemsk eller vacker? Jag har inte kunnat trycka upp ett arkiv på månader utan att drabbas av panik, raderar inlägg, ord blir fel, så försvinner ett tag. Fram tills 2016 tar jag en paus, vilket som är 2 månader och månader som jag behöver trots hur usel jag redan varit. Det är lite tufft för mig men jag kommer tillbaka, jag kommer alltid tillbaka.

En sista text för 2015

Efter ett tag kommer du förstå att sällskap inte betyder trygghet och att kärlek inte betyder löften. Du komma lära dig att en kille som smeker din kind en augustinatt inte kommer synas till under lakanen i September. Att det är okej att svika någon trots att du sagt "jag lovar", för hon ger dig helt enkelt inte några andra val än att försvinna. Att hjärtan inte går sönder jämnt fördelat. Hur en födelsedagsmiddag betyder så mycket mer än en utekväll med människor som du tror att du bryr dig om men inte gör, när din vän kommer hem till dig med din favoritflaska och ber om att stanna inne en kväll. Att du blir världens största och bästa person på några sekunder genom att släppa in någon inom ditt skal, att du kan skalas av och sprängas av samma person och bli till den minsta lilla versionen av dig själv. Att du kan börja om ifall du vill, bli den du vill för du kan. Du kommer lära dig att det göra lika ont som att göra slut med sin kärlek som med sin bästavän men att även det kan behöva göras. Att du kan dyka ner till både - och + men ibland halkar du och hamnar fel. Att den gråa hösten snart kommer bli för ett halvår sen och nu är det sommar och snart är det jul idag är det midsommar. Att en hand som håller om din varmt om vinterkvällarna inte kommer vara låst i din nästa år. Du kommer lära dig att var du än är på väg och hur mycket du än vänder dig på vägen dit kommer du aldrig kunna kontrollera det som kallas livet och det kanske är dags att acceptera och inse att den faktan inte behöver vara så fel, utan ett dundrande jävla äventyr. 
Vi ses 2016.

 
 
 
 

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela