jaggerdigminmorgon.blogg.se

God morgon

Publicerad 2015-08-31 07:46:00 i

 
 

Idag när jag skulle upp från min säng slog det mig när jag stod där helt naken i kylan att jag inte snozade en enda gång. Jag gick upp direkt. A L D R I G hänt förut men för all del låt det bli en ny vana då. Sen gjorde pigga och glada maja såhär:

Åt min frukost innan jag spurtade iväg till skolan, denna morgon blev det chiapudding, hallonkvarg och en banan, + mitt favorit te från Celestial i smaken "bengal spice" KÖPKÖP för behov av ett annat beroende än cigaretter!!

 

Det här drog jag på mig. Lova att inte sura över att det är Måndag! Livet är inte till för att bara leva 2 dagar i veckan. Ha en bra dag.

 
 

240 minuter

Publicerad 2015-08-21 08:49:00 i

Jag kommer in på en pub med min bästa vän på Folkkungagatan med vin rinnandes ner för strupen från krogen bredvid. Hon går i riktning till baren direkt och beställer. Ett rum med gula väggar och trägolv, liten yta och fullproppat med fulla tatuerade och rödläppade människor. Jag börjar trivas.

På något vis lyckas jag rycka till mig ett bort och ger en slängkyss till en man som sitter bredvid på skämt för han mimar välkommen. Inser hur lång tid det kommer ta tills jag får intresse för någon annan än dig. En skavande känsla över brösten och sveper en öl. Ett hjärta som dras samman och sveper en till. Försöker med alla krafter se en person i lokalen som jag finner attraktion till men finner ingen till något håll. Försöker flörta men det känns fel. Försöker och misslyckas igen. När en av männen försöker skapa en konversation ryter jag till och säger att vi är lesbiska, lämna oss låt oss vara gå härifrån. En sönderriven Maja som inte orkar kan eller vill prata inte ens med min vän och hon som försvinner till baren för att stöta ihop med andra istället för att ta hand om mig. Jag som försvinner ut på trottoaren. 

Hans ord har bitit sig fast i mig. Kan inte fokusera kan inte tänka känna förstå någonting alls till jag får förstånd över det här. Blir sittandes på gatan utanför en bar, gråtandes hulkandes förstörd med människor runtom mig som fortsätter sina fredagsliv. En vän som inte kommer ut. Inte frågar hur jag mår vill ha behöver inte någonting. En pojkvän som frågar frågor, klappar och har medlidande som jag saknar men han finns inte längre för han är inte här för han vill inte kan inte kommer aldrig vara heller.

4 timmar. 4 jävla timmar sedan jag satt på din balkong och bad dig att inte lämna dig. Pussade fingrar kinder rev i ditt hår lämna mig inte. Grät försökte men du gav dig inte. Du som kramade om mig och sa jag älskar dig men jag vill inte längre.

Jag som satt på en tunnelbana i chocktillstånd därifrån med darrande händer och en ölburk som skvalpade över men jag bryr mig inte. En kärring som tror jag är påtänd och larmar men hon får gå av jag orkar inte. Jag är upptagen med att få tillbaka en normal andhämtning.

Om

Min profilbild

Maja Forsberg

Hej ni. Jag är Maja. En knasig filur ingen riktigt förstår sig på. Välkommen till min fristad. Denna plats har funnits i flera år nu, men pga portalbyte har mycket arkiv raderats. Men mer kommer. Har du personliga frågor du inte vill att någon ska se kan du skriva det i din kommentar, så publicerar jag inte den.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela